Over mij

Waarom Virtueel assistent ?

In de combinatie van plannen en organiseren én het ondersteunen van communicatieve zaken waarin ik mijn creativiteit kwijt kan, ben ik op mijn best.

Dit heeft mij doen besluiten om deze krachten te bundelen en ondernemers, organisaties en verenigingen te helpen binnen hun officemanagement en communicatie. Ook breng ik graag structuur aan en richt ik daarbij alles ook efficiënt in.

Mijn kernwaarden hierbij zijn kwaliteit, vertrouwen, passie, ambitie en gedrevenheid.

Ik zoek graag dingen uit, van helpen en regelen krijg ik enorm veel energie.
Ik wil dit goed doen en de beste hierin zijn! 
Samen met jou als ondernemer kijk ik naar de mogelijkheden om de werkzaamheden binnen je bedrijf zo efficiënt mogelijk in te richten. 

Door diverse taken en werkzaamheden over te nemen of slimmer in te richten, heb je meer tijd om bezig zijn met de zaken waarmee je bezig wíl zijn. 

Mijn ervaringen

Ik heb 20 jaar gewerkt in loondienst binnen de financiële wereld (bankbedrijf). Als intern accountmanager heb ik verschillende accountmanagers mogen ondersteunen in het bedienen van hun klanten en de klanten mogen helpen bij hun vraagstukken. Ook heb ik de relatiemarketing en evenementen hierbij verzorgd. 

Mijn man is ZZP’er binnen de bouwsector, ik ondersteun hem al 15 jaar met alle administratieve en financiële administratie. 
Vanaf 2020 ben ik van loondienst volledig overgestapt naar ZZP’er en heb ik met ViA Miek al veel ondernemers mogen helpen en begeleiden. De werkzaamheden lopen uiteen van secretariaat, administratieve diensten en officemanagement tot het efficiënt inrichten van mailboxen, digitale mappen en administratie. Daarnaast heb ik voor verschillende ondernemers een nieuwe website gebouwd.

Wat wil je verder van me weten?

Samen met mijn man en twee kids woon ik in het rustige buitengebied van Boekel. We hebben daar zelf een mooie boerderij gebouwd, waar ik een fijne werkplek heb en kan genieten van de rust en ruimte.
Ik ga graag uit eten en ik houd van koken, reizen en enorm van muziek. Naast zelf muziek maken ga ik ook graag naar concerten.
Van een avondje met vriendinnen kan ik ook erg genieten.

Typisch Mieke....